maandag 16 februari 2009

Een dag uit het leven van... KRC Genk


Zondag 15 februari stond er een belangrijke wedstrijd in het Belgisch voetbal op het programma. De topper Club Brugge - KRC Genk ging namelijk van start om 20.30u. Voor beide clubs was dit een belangrijke wedstrijd aangezien ze alletwee strijden om de 3e plaats in het klassement. Brugge stond voor de wedstrijd nog 4 punten op voorsprong van KRC. Ik, geboren en getogen in Genk, supporterde natuurlijk voor blauw-wit.


De wedstrijd was spectaculair... Brugge, dat heel de wedstrijd lang meer balbezit had dan Genk, verloor op eigen veld met 0-2. De doelpunten staan op naam van Stein Huysegems en Jelle Vossen. Deze laatste kreeg 2 gele kaarten in amper 5 minuten, die veranderden in een rode kaart en de jonge spits moest vroegtijdig het veld verlaten. Zelfs met 10 man hield Genk zich staande en kaapte de 3 punten, waardoor het slechts op 1 punt van Brugge plaatst in het klassement.


De 3e plaats komt dichter bij... Komaan racing!



Liefs,
Lara


1 opmerking:

  1. Lara! Mooie blog heb je daar en je bent ook een vrouwelijk Racing Genk-supporter, altijd fijn! Kom zeker eens bij mij een kijkje nemen.. x

    BeantwoordenVerwijderen