woensdag 25 februari 2009

Een dag uit het leven van... Carnaval in Genk









Carnaval, een feestje waarvan bijna iedereen wel houdt.. Toch hier in Genk, waar de zotste mensen te vinden zijn. Maandag de 23ste brak de dag aan waar iedereen een jaar lang naar uitkijkt... Hakketakken! De jaarlijkse traditie waarbij iedereen verkleed van café tot café trekt om.. ja, te drinken.. Véél te drinken.

Jammer genoeg moest ik werken in 't Witte Doek, een café in het centrum van Genk. Natuurlijk moesten mijn collega's en ik ook verkleed zijn. We kozen voor een Hawaiiaans kostuumpje.

Om stipt 19.11u werd er in het stadhuis het startschot gegeven.. Honderden mensen, jong en oud, trokken door de straten van Genk. De ene belachelijker dan de anderen.. Van verpleegsters tot zelfmoordterroristen, van indianen tot priesters&nonnen, van Bob de Bouwers tot militairen... Er was er zelfs ééntje die zich waagde aan de outfit van The Joker, zelfs na het verschrikkelijke voorval in Dendermonde.

Genk zou Genk niet zijn als het niet een enorme puinhoop achterliet.. We haalden zelfs de krant voor de zware vernielingen die er die avond zijn aangericht. Etalages die helemaal vernield waren, rolluiken kapot gestampt, mensen die het niet konden laten om in de straten te plassen en over te geven,...

Dit buiten beschouwing was het een ZEER geslaagde avond waardoor ik pas om half 8 in de morgen mijn bedje zag... Al bij al vond ik het zelfs niet erg om gewerkt te hebben. Ik heb alles en iedereen gezien én ik had de dag erna eens géén last van een kater :-)

Veel liefs,

Lara

donderdag 19 februari 2009

Een dag uit het leven van... De mooiste film ooit

'The Notebook'

Allie: Why didn't you write me? Why? It wasn''t over for me , I waited for you for seven years& now it''s too late.

Noah: I wrote you 365 letters. I wrote you every day for a year!

Allie: You wrote me?

Noah: Yes ! It wasn't over.. It still isn't over!

"True love only comes once in a lifetime"

woensdag 18 februari 2009

De eerste dag uit het leven van... Mijn nieuwe neefje!


Zondag 15 februari 2009.. Na vele speculaties over het geslacht, bevalt mijn nicht (in een recordtijd van slechts één uur) dan eindelijk van een jongen, Sander. Een ferme kerel van 4,2 kg en 55cm lang, met een hele bos gitzwarte haren.
Welkom, kleine Sander..

Liefs,

Lara

maandag 16 februari 2009

Een dag uit het leven van... KRC Genk


Zondag 15 februari stond er een belangrijke wedstrijd in het Belgisch voetbal op het programma. De topper Club Brugge - KRC Genk ging namelijk van start om 20.30u. Voor beide clubs was dit een belangrijke wedstrijd aangezien ze alletwee strijden om de 3e plaats in het klassement. Brugge stond voor de wedstrijd nog 4 punten op voorsprong van KRC. Ik, geboren en getogen in Genk, supporterde natuurlijk voor blauw-wit.


De wedstrijd was spectaculair... Brugge, dat heel de wedstrijd lang meer balbezit had dan Genk, verloor op eigen veld met 0-2. De doelpunten staan op naam van Stein Huysegems en Jelle Vossen. Deze laatste kreeg 2 gele kaarten in amper 5 minuten, die veranderden in een rode kaart en de jonge spits moest vroegtijdig het veld verlaten. Zelfs met 10 man hield Genk zich staande en kaapte de 3 punten, waardoor het slechts op 1 punt van Brugge plaatst in het klassement.


De 3e plaats komt dichter bij... Komaan racing!



Liefs,
Lara