zondag 15 maart 2009

Een tip voor het leven van... Koppels

Zo blijf je verslaafd aan elkaar!

1. Deel een tv-programma!
Of je nu voor blokken, de laatste show of een spannende tv-reeks kiest, samen voor de buis is zoveel leuker. Kies een programma dat je kan delen.

2. Neem samen een siësta!
Geniet ervan om in het weekend even samen een break te nemen. Misschien val je niet meteen in slaap maar ontspannend is het zeker!

3. Begin je week samen in de douche!
Een goed begin van de week: douche samen op maandagochtend. De beste remedie om nooit meer tegen een nieuwe week op te kijken.

4. Een net-thuis-knuffel-moment!
Wacht even met de praktische zaken te regelen, hou je nog even in om te vertellen hoe je dag was en geef elkaar gewoon eerst een knuffel. Hoe meer fysiek contact, hoe gezonder een mens is, dus waarom profiteer je niet van het moment?

5. Vier elke week een avond feest
Kies één weekavond uit als jullie feestavond. Ofwel ga je uit eten, ofwel kook je voor elkaar, ofwel neem je samen een relaxerend bad. Zorg ervoor dat je in ieder geval elke week een avond samen gepland hebt waar niemand tussen kan komen.

6. Eigen taaltje!
Niemand weet hoe jullie zijn boterhammen met choco en banaan noemen, welke term hij gebruikt voor jouw paarse schoentjes, of welke naam die rare neef van jullie krijgt. Ontwikkel je eigen woordjes die niemand kent, geheimpjes zijn goed voor de intimiteit.

7. Duik samen onder de lakens!
Ga op hetzelfde moment naar bed, zelfs al blijft eentje van jullie nog even lezen. Samen in bed liggen zorgt ervoor dat je elkaar niet uit het oog verliest.

8. Zeg het op jouw manier
Maak er een gewoonte van om elkaar af en toe te zeggen hoe graag je elkaar ziet. Dat moet niet met woorden, misschien hou je meer van een massage, van koffie op bed of van een vette knipoog. Zorg er alleen voor dat je partner het niet vergeten kan.

9. Ontbijt samen!
Hoe druk de dag ook mag worden, dit moment nemen ze jullie niet meer af: jullie ontbijt-à-deux.

10. Kleed je op voor het avondeten!
Soms is die oude, uitgeleefde joggingbroek zo verleidelijk maar neem toch de moeite om leuk gekleed aan tafel te verschijnen. Het maakt jullie gewone avondeten meteen een stuk meer bijzonder en je vriend verdient het toch ook om je elke dag in volle glorie te zien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten