dinsdag 24 maart 2009

Een dag uit het leven van... K3!

Slecht nieuws voor de K3-fans onder ons.. Katheen, 'de blonde K' stopt ermee! Zij kondigde gisteren op een personferentie aan dat ze de meidengroep verlaat, en dat dit de moeilijkste beslissing in haar leven was. Kathleen verzorgt haar concerten eind juni nog met Karen en Kristel. Daarna mogen alle meisjes die al jaren geleden als kind meekweelden op liedjes als 'Heyah mama' en 'Afrika tot in Amerika' hun kans wagen om in de voetsporen van hun blonde idooltje te stappen. In een tv-show op vtm gaat Studio 100 deze zomer namelijk op zoek naar een vervangster voor Kathleen!



Intussen raakte ook bekend dat Kathleen wellicht een solocarrière gaat uitbouwen onder de vleugels van Niels William. Voorlopig houdt Kathleen haar toekomstplannen beperkt. Ze wil het boerderijtje dat ze heeft gekocht opknappen en zich verder inzetten voor Unicef.
Over de tv-show is nog maar weinig bekend. Wie zal mogen deelnemen, aan welk profiel de kandidaten zullen moeten voldoen, of ze blond en van vrouwelijke geslacht moeten zijn is voorlopig nog niet bekend. Vast staat dat dit is bedacht door een marketinggenie. Ongetwijfeld wordt het programma een kijkcijfertopper want de verschillende generaties K3-fans zullen dit niet willen missen.



Samen kondigden de K3'tjes het afscheid van de blonde Kathleen aan mét de nodige traantjes...

2 opmerkingen: