maandag 23 maart 2009

Een dag uit het leven van... Een nerd

Jongens, geloof het of niet, maar de kans bestaat dat een nerd met je vriendin gaat lopen. Je ziet ze niet als een bedreiging, maar ze beschikken wel over alle vaardigheden om het hart van een vrouw te veroveren, dat beweert althans de website voor nerds 'Geeks Are Sexy'. Nerds leggen uit waarom ze je relatie in gevaar kunnen brengen.
Boys, wees gewaarschuwd!




1. Nerds verdienen meer
Het is niet zo dat alle vrouwen op geld vallen. Maar als ze kunnen kiezen, zullen ze toch gaan voor de rijke man. En nerds verdienen vaker meer: denk maar aan de uitvinder van de i-Phone en Bill Gates.



2. Nerds zijn slimmer
Nerds zijn slimmer en kunnen dus ook meer gespreksonderwerpen aansnijden dan mannen die enkel met hun uiterlijk bezig zijn. Een boeiende conversatie is ideaal gereedschap om het hart van een vrouw te veroveren.



3. Multitasken
Mannen zijn vaak slecht in multitasken. Hoewel nerds ook oog hebben voor vrouwelijk schoon, kunnen ze ondertussen ook nog een conversatie voeren en niet alleen naar een décolleté staren. Vaak zijn ze ook galanter en hebben ze betere manieren.



4. Belangrijke dingen
Nerds zijn minder bezig met wie op de cover van de nieuwste playboy stond of de voetbaluitslagen van afgelopen weekend. Daardoor zijn ze beter in het herinneren van verjaardagen en andere speciale gelegenheden waar vrouwen zo dol op zijn.



5. Cadeautjes
Nerds zullen zich niet enkel de datum van haar verjaardag herinneren, ze weten vaak nog wat hun vriendin graag heeft, daardoor is het makkelijker voor hen om het ideale cadeau te kopen. En aangezien nerds het internet als hun broekzak kennen, vinden ze meteen wat ze zoeken.



6. Betere minnaars
De meeste mannen denken enkel aan zichzelf in bed. Een nerd zal zich beter voorbereiden op een vrijpartij, weet precies wat een vrouw wil en zal ook aan haar noden denken.



7. De nieuwe klusjesmannen
Hoewel ze geen autoband kunnen vervangen, krijgen nerds wel je computer weer aan de praat, kunnen ze je de digitale tv weer doen werken en lossen ze dat probleem met je fototoestel meteen op.

8. Betrouwbaar
Vertrouwen is belangrijk. Vrouwen houden er niet van als hun vriend te aanhankelijk wordt, maar ze wil zeker ook iemand die ze kan vertrouwen en niet meteen de eerste de beste vrouw naloopt. Bij een nerd weet ze dat ze met een gerust hart met haar vriendinnen op stap kan gaan, dat geeft haar zekerheid. Ze weet ook dat een nerd bij haar is voor meer redenen dan enkel seks.

Allemaal goed en wel, maar geef mij toch maar 1 van deze mannen!


Liefs,

Lara

1 opmerking: